Visites de cap de setmana

Aquestes visites guiades han estat pensades per poder mostrar diferents aspectes d’aquesta societat i poder-ho fer en grup.
Per aquest motiu hem organitzat les següents visites:

febrer 2011 Reus

– El divendres a les 10 del matí comencem la nostra visita a Alkmaar; una meravella de ciutat i el seu extraordinari mercat del formatge.

– El dissabte a les 10:30 del matí visitem el casc antic de la ciutat, Àmsterdam, un barri dels tants que han fet famós a aquest país.

– El diumenge a les 10:30 del matí descobrim el barri jueu i les petjades que la Segona Guerra Mundial va deixar a Àmsterdam.

Cada visita té una durada de dues hores aprox. Cada menor de 12 anys acompayat d’un adult pot gaudir de la visita gratuitament. Per joves de 13 a 16 anys, si us plau, consulteu-nos el preu per visita. La visita es durà a terme amb un mínim de dues persones majors de 16 anys.
El preu del bitllet de tren per arribar a Alkmaar no es troba inclòs en el preu de la visita.
Si seguiu les tres visites guiades gaudireu d’un 10% de descompte en el preu final.

Per tal de poder coordinar les visites en grup, agraïriem ens enviessiu un missatge a través de la nostra pàgina de contacta’ns per així poder posar-nos en contacte amb vosaltres per tot el relatiu a la visita guiada.

Anuncis