Sopar particular a Cal Ric

En Ric és un jove cuiner professional, amb una extensa experiència als fogons, que ens obre les portes de casa seva per poder experimentar el què és sopar a casa d’un neerlandès amb menjar i beure típic d’aquest país. Amb un menú degustació preparat per ell mateix, en Ric us convida a què descobriu els plaers més amagats d’aquesta cuina.
Ric kleineNormalment la cuina neerlandesa no aixeca gaire expectació i l’única cosa que la gent recorda són les patates fregides i les croquetes enormes. En Ric es proposa que canvieu la vostra manera de veure i viure aquesta societat i la seva cuina.

Casa seva, situada a Alkmaar, és una construcció tradicional combinada amb un toc jove que ens permet veure i experimentar com viuen els neerlandesos. Si fa bon temps podrem menjar al jardí i si fa mal temps, envoltats d’espelmes, menjarem al menjador d’aquesta jove família.

Si voleu trencar els mites i gaudir d’un menjar neerlandès 100%, en Ric us convida a què entreu a casa seva i satisfeu la vostra curiositat culinària.

Dues parelles que van poder gaudir d’aquesta experiència en la casa que ho oferiem anteriorment, ens van dir: “ha sigut una de les millors coses que hem fet en les nostres vacances”.

Durada: 2 hores.
Dies de la setmana: A determinar segons disponibilitat.
Hora i punt de trobada: A casa d’en Ric (adreça facilitada un cop es concreti la visita).
Preus:
35€ a partir de 16 anys.
20€ per canalla i joves de 10 a 15 anys.
10€ per nenes i nens de 5 a 9 anys.
Altres detalls:
El preu no inclou el bitllet de tren.
En Ric no parla català però si anglès; si es desitja un/a de nosaltres us pot acompanyar.

Voleu més informació sobre aquesta activitat? Doncs contacteu amb nosaltres aquí.