Visites guiades

Descobreix Holanda en català també vol dir descobreix Amsterdam, Alkmaar, Edam, Marken,Volendam, Haarlem, Hoorn, Utrecht, Zaanse Schans, La Haia i Rotterdam en català. Les nostres visites guiades en català s’estan expandint i de mica en mica anem augmentant la nostra oferta així que cada cop hi haurà més ciutats holandeses que es puguin descobrir en català.

Hi ha una dita que ens explica, resumidament, el que realment són els Països Baixos: “El món el va crear Déu però Holanda la van crear els holandesos”.

Amb els nostres tours per Holanda podreu entendre el perquè d’aquesta dita i molts altres aspectes d’aquesta societat tan fascinant.

A Descobreix Holanda oferim diverses opcions ja que el que volem és que els que ens visiten tinguin on triar i remenar; i amb això no ens referim només als llocs que podem visitar sinó també a les maneres en què es pot visitar; ens convertim en la vostra guia turística.

Visites de Grup!
Visiteu aquestes terrres en cap de setmana?
Doncs us oferim l’oportunitat de gaudir de les visites guiades en grup que organitzem. Són tours a Amsterdam, principalment, on coincidireu amb altres catalanoparlants que també volen una visita guiada com vosaltres. Voleu saber quines son les visites en grup que tenim planificades? Cliqueu sobre visites guiades en grup i us ho expliquem amb més detall.

Voleu una visita més privada?
Des de Descobreix Holanda en català ens agrada adaptar-nos a la gent que ens visita i per això, a part de les visites esmentades anteriorment, estem oberts a escoltar els vostres gustos i suggeriments per tal de poder oferir-vos allò que més us interessa.