Qui som?

Descobreix Holanda en català va sorgir al març del 2011 després de veure que el guiatge en català no era una opció que es pogués rebre quan es visitava quelcom d’aquest país.

Amb els anys d’experiència que acumulàvem en el món de les visites guiades vam decidir dur a terme aquest servei per tal de poder oferir allò que vam veure que aquí mancava.

Gràcies a la simpatia i la manera de ser dels/les nostres guies, les visites que duem a terme es desenvolupen, en un ambient agradable, relaxat però dinàmic i de forma totalment didàctica. Els/les nostres guies que també parlen el neerlandès, viuen i coneixen des de fa temps aquest país tan acollidor i això fa que la visita sigui complementada per anècdotes i experiències personals que permeten entendre millor la vida a Holanda. Els vols conèixer? Doncs clica aquí.

Diversos mitjans de comunicació han esmentat la feina que Descobreix Holanda en català està fent en terres holandeses ja que som pioners en dur a terme visites guiades en català en aquest país.

Aquí anirem compartint aquelles mencions que ens facin referència o que facin referència a algú del nostre equip (sempre que estigui relacionat amb les visites guiades).

Diari Regió7, 16 de desembre del 2012                                 Diari Públic, 18 de novembre del 2011

Economia i Empresa Holanda en català                                  

Diari Ara, 12 d’agost del 2011

Programa Export.cat, desembre del 2015