Grups d’estudiants

Cada cop més estudiants trien els Països Baixos, i Amsterdam concretament, com a destí del seu viatge de final de curs. Aquí poden visitar, veure i aprendre un munt de coses, sobretot, si es deixen guiar per nosaltres; des del país que té el 65% de la superfície sota el nivell del mar i la lluita constant per mantenir aquest país sense aigua, passant per la informació que els oferim sobre la legalització de diferents temes que a Catalunya estan prohibits,  fins a conèixer grans artistes neerlandesos dels quals encara ara s’hi pot veure la influència en, entre d’altres coses, la publicitat.

Moltes vegades les mares i els pares estan preocupats pel fet que venen a Amsterdam i aquest país és conegut, entre d’altre coses, per la legalització del cannabis. Aqeust fet no els ha de preocupar ja que nosaltres ja ens encarreguem d’informar-los que als Coffeeshops (els únics espais on es ven aquesta planta) no s’hi pot entrar si no son majors de 18 anys i que a l’entrada d’aquests cafès se’ls demanarà la documentació per corraborar que son majors d’edat.

Amb nosaltres poden fer aquest viatge tan especial d’una manera propera, interactiva, de qualitat i, sobretot, sense aburrir-se.