La febre de la Tulipa

Tot i que encara falta un temps per a què s’estreni, aquí als Països Baixos ja s’ha començat a parlar d’una pel·lícula ambientada en la que es considera la primera bombolla especulativa (coneguda com a Tulipmania) i en les conseqüències que aquesta va tenir en la societat un cop es va entrar en crisi: “Tulip Fever” o, el que en català seria: “La Febre de la Tulipa”.

tulipLa pel·lícula es basa en la novel·la escrita per l’autora de best sellers Deborah Moggach; és adaptada per la pantalla gran per Sir Tom Stoppard, que també va fer la mateixa feina amb Shakespeare in Love, i la direcció de la cinta corre a càrrec de Justin Chadwick, director de la pel·lícula “Mandela: llarg camí a la llibertat“.

La història es centra en Cornelis Sandvoort (Christoph Waltz), un senyor neerlandès que ha fet la seva fortuna a través del comerç de tulipes. El fet d’haver fet fortuna fa que s’hagi casat amb una noia jove, Maria (Holliday Grainger). Tot funciona fins que el senyor Sandvoort encarrega un retrat d’ella a Jan van Loos, un pintor galant i jove (Dane DeHaan).

Christoph Waltz va guanyar dos Oscars, un per “Inglourious basterds” (Malaïts malparits) i un per “Django Unchained” (Django desencadenat) i Holliday Grainger és coneguda pels seu paper a “Anna Karenina” o com Lucrecia a la sèrie “Els Borgia“.

Fa 10 anys ja es va intentar dur a terme aquest projecte amb Jude Law i Keira Knightley de protagonistes però al final no va quallar.

Altres actors de la talla de Judi Dench també han confirmat la seva participació en la pel·lícula.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.