La Marató de TV3 a ÀMSTERDAM

Obre la teva agenda i marca’t el dia 15 de desembre a partir de les 11 del matí com a: OCUPAT!

Per què?? Doncs perquè ara no tens excusa per no poder participar a la Marató de TV3, també, des dels Països Baixos. Si aquest dia ets als Països Baixos ja sigui per feina, per estudis o simplement de vacances vine a la Plaça Dam (davant del Palau Reial) d’Àmsterdam i ens hi trobaràs ;-).

Descobreix Holanda en català organitza una activitat per a la Marató basada en allò que millor sabem fer: VISITES GUIADES en CATALÀ a la part més ANTIGA d’ÀMSTERDAM.

Des de les 11 del matí fins a les 12.30 del migdia del dia 15 de desembre podràs seguir una visita guiada en català de la mà de guies catalans/es residents als Països Baixos.

Aquest cop la nostra feina serà completament voluntària; per això, al final de la visita podreu donar la voluntat/donació i aquesta anirà integrament a la Marató de TV3 que aquest any és dedicada al Càncer amb el lema “La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no“.

Els que formem part de Descobreix Holanda en català ens fa molta il·lusió organitzar aquesta activitat i esperem que a vosaltres us vingui de gust participar-hi. Així que… esperem veure’us a tots el dia 15 de desembre!

FINS LLAVORS!

cançó d’aquest any: Mai caminaràs sol de Glaucs i Menaix a Truà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s