Joan Miró al Rijksmuseum

Als Jardins del Museu Nacional situat a la ciutat d’Amsterdam, a partir del dia 19 de juny i fins l’11 d’octubre, es podran admirar tota una serie d’unes 20 escultures de l’artista català Joan Miró (Barcelona, 1893 – Palma, 1983).

Aquesta exposició a l’aire lliure i amb accés gratuït és la tercera que es dur a terme en aquests jardins després de Henry Moore i Alexander Calder. Les obres han estat cedides per col·leccions particulars i diferents instal·lacions museïstiques d’abast internacional per a aquest propòsit. Les peces que es podran veure toquen diferents èpoques de l’artista, des de la seva faceta figurativa a la més abstracta i es trobaran distribuides en els 14.500m2 de jardí del Rijksmuseum.
Nederland, Amsterdam, 11-06-2015. Miro beelden in de tuin van het Rijksmuseum. Beeld: Femme.

Una de les últimes vegades que es va poder veure una exposició dedicada a Joan Miró aquí als Països Baixos va ser al 2010 quan, en aquest mateix museu, es va fer una mostra amb obres de l’artista català al costat d’obres de pintors del segle XVII neerlandès i en les qual Miró s’havia inspirat.
Divendres 19 de juny en Joan Punyet Miró, nét de l’artista i estudiós de les seves obres, fa una xerrada sobre Joan Miró.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *


El periodo de verificación de reCAPTCHA ha caducado. Por favor, recarga la página.